Nallıhan'ın bazı mahallelerinde yarın elektrik kesintini olacak

ANKARA (AA)- Nallıhan ilçesinde bazı mahallelere yarın elektrik verilemeyeceği bildirildi.Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye...

20 Ekim 2021 Çarşamba 16:12
Nallıhan'ın bazı mahallelerinde yarın elektrik kesintini olacak

ANKARA (AA)- Nallıhan ilçesinde bazı mahallelere yarın elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması ve planlı bakım ile iyileştirme çalışması dolayısıyla elektrik kesintisine gidilecek.

Çalışmalar nedeniyle 21 Ekim Perşembe günü ilçe merkezi Hacıbey Mahallesine 09.00 ila 17.00 saatleri arasında, 10.00 ila 17.00 saatleri arasında Çalıcalan, Çulhalar(Köylerine) mahallelerine, 10.30 ila 14.30 saatleri arasında Çamalan ile Ozan Mahallesi (köylerine) enerji verilemeyecek.

Anahtar Kelimeler:
Nallıhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.