Nevşehir Belediyesinden afet bölgesi ilan edilen Kastamonu'ya iş makinesi ve personel desteği

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya araç ve personel gönderdi.Belediye Başkanı Mehmet Savran, yaptığı yazılı açıklamada, Kastamonu'da meydana gelen selin ardından bölgedeki çalışmalara...

14 Ağustos 2021 Cumartesi 16:48
Nevşehir Belediyesinden afet bölgesi ilan edilen Kastamonu'ya iş makinesi ve personel desteği

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya araç ve personel gönderdi.

Belediye Başkanı Mehmet Savran, yaptığı yazılı açıklamada, Kastamonu'da meydana gelen selin ardından bölgedeki çalışmalara katkı sağlayabilmek adına bölgeye iki iş makinesi ve personel gönderdiklerini belirtti.

Afette hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Savran, yaraların sarılması için belediye olarak bundan sonraki süreçte de her türlü katkıya hazır olduklarını kaydederek, "Biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz. En kısa sürede yaralarımızı hep birlikte saracağız. Ekibimiz ihtiyaç olduğu süre boyunca bölgede çalışmalara katılacak." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.