Nevşehir Valisi Becel'den Kadir Gecesi mesajı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Becel, mesajında, ramazan ayının son günlerinde bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi'ni idrak etmenin mutluluğunun yaşandığını...

27 Nisan 2022 Çarşamba 10:42
Nevşehir Valisi Becel'den Kadir Gecesi mesajı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Becel, mesajında, ramazan ayının son günlerinde bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi'ni idrak etmenin mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Nevşehir halkı ve tüm Müslümanların Kadir Gecesi'ni tebrik eden Becel, "Mükafatların sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arındığı, sevginin herkesi kucaklaması için yeni adımlar atma imkanının bulunduğu Kadir Gecesi'nin birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayım." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.