Nevşehir Valisi Becel'den yeni yıl mesajı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Mesajında, yeni bir yıla girecek olmanın heyecanını yaşadığını belirten Becel, 2022'nin tüm insanlığa, sağlık ve huzur getirmesini, milletçe...

31 Aralık 2021 Cuma 16:18
Nevşehir Valisi Becel'den yeni yıl mesajı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, yeni bir yıla girecek olmanın heyecanını yaşadığını belirten Becel, 2022'nin tüm insanlığa, sağlık ve huzur getirmesini, milletçe dayanışma ve kardeşlik bağlarını güçlendirmesini dilediğini ifade etti.

2021 yılının Kovid-19 ve çeşitli felaketlerle mücadele edilen bir yıl olduğunu hatırlatan Becel, şunları kaydetti:

"2021 yılını geride bırakırken, 2022 yılının, pandeminin en kısa sürede sonlandığı, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın daha da kuvvetlendiği, terörden ve her türlü şiddetten uzak, sağlık, barış, huzur ve bereketli bir dönem olmasını temenni ediyorum. Yeni yılda da kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, ihtiyaç duyulan hizmetlerin en iyi, en kaliteli şekilde sunulması doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. 2022 yılının ülkemize, milletimize, siz değerli Nevşehirli hemşerilerime ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesi temennisi ile yeni yılınızı kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.