Nevşehir'de "aile içi iletişim" semineri düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "aile içi iletişim" semineri düzenlendi.Belediyenin Gülbahçe Parkı'ndaki konferans salonunda gerçekleştirilen programda, çocuk gelişimi uzmanı...

18 Şubat 2022 Cuma 17:41
Nevşehir'de

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "aile içi iletişim" semineri düzenlendi.

Belediyenin Gülbahçe Parkı'ndaki konferans salonunda gerçekleştirilen programda, çocuk gelişimi uzmanı Nurcan Çalışkaner, aile içinde etkili iletişimin nasıl sağlanabileceği konusunda bilgi verdi.

Günümüzde anne ve babaların çoğu zaman çocuklarını geleceğe daha iyi hazırlayabilmek için ya da çağın ekonomik şartlarına ayak uydurabilmek için psikolojik ve pedagojik hatalar yapabildiğini anlatan Çalışkaner, çocuk gelişimi ve iletişimde etkili yöntemlerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Kadınlara yönelik eğitim seminerlerinin belirli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.