Nevşehir'de çocuklar yaşadıkları kenti boyama kitabıyla tanıyacak

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından çocukların, kenti oyunla tanımalarına katkı sunmak amacıyla boyama kitabı hazırlandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce,...

09 Mart 2021 Salı 15:13
Nevşehir'de çocuklar yaşadıkları kenti boyama kitabıyla tanıyacak

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından çocukların, kenti oyunla tanımalarına katkı sunmak amacıyla boyama kitabı hazırlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, kentte tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan alanların resmedildiği boyama kitabı ve boya kalemlerinden oluşan hediye setleri hazırlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Savran'ın okul ziyaretlerinde ve mahalle gezilerinde çocuklara dağıtılacak setlerle çocukların yaşadıkları şehrin zenginliklerini eğlenerek tanımaları sağlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.