Nevşehir'de kumar operasyonunda 14 yabancı uyruklu yakalandı

- Afgan uyruklu şüphelilere "kumar oynamak ve Kovid-19 tedbirlerine uymamak" suçlarından 83 bin 420 lira para cezası verildi

06 Kasım 2020 Cuma 13:13
Nevşehir'de kumar operasyonunda 14 yabancı uyruklu yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, kumar oynandığı belirlenen bir eve düzenlenen operasyonda, 14 yabancı uyruklu gözaltına alındı.

Yeni Mahalle Nar Caddesi'nde devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçileri, bir binanın önünde bekleyen kişiden şüphelendi.

Kimlik kontrolünde Afgan uyruklu olduğu saptanan N.M.A, binadaki ikamette kumar oynadığını belirtti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, Afgan uyruklu 13 şüpheli daha yakalandı.

Aramada, kumar oynamak için kullanılan iskambil kağıtları ve zarlar ele geçirildi.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüphelilere, "kumar oynamak ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymamak" suçlarından toplam 83 bin 420 lira para cezası verildi.

Ayrıca yurda kaçak yollarla giriş yaptığı belirlenen N.M.A, Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Anahtar Kelimeler:
NevşehirKumarKorona
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.