Niğde Belediye Başkanı Özdemir'den İtfaiye Haftası mesajı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İtfaiye Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Özdemir mesajında, İtfaiye Teşkilatı'nın 307 yıl önce kurulduğunu, itfaiye çalışanlarının önemli bir vazifeyi yerine getirdiğini...

24 Eylül 2021 Cuma 15:11
Niğde Belediye Başkanı Özdemir'den İtfaiye Haftası mesajı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İtfaiye Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Özdemir mesajında, İtfaiye Teşkilatı'nın 307 yıl önce kurulduğunu, itfaiye çalışanlarının önemli bir vazifeyi yerine getirdiğini belirtti.

İtfaiyecilerin başta yangın olmak üzere deprem, sel gibi birçok doğal afette her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda ülke olarak yaşadığımız yangın ve sel felaketlerinde kahraman itfaiyecilerimizin önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Niğde Belediyesi olarak, İtfaiye Müdürlüğümüzü gerekli tüm teçhizatla donatarak günün teknolojik imkanlarından en üst düzeyde faydalanan bir müdürlük haline getirdik. Bundan sonraki süreçte daha modern araçlarla itfaiye teşkilatımızı güçlendirecek ve hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan personelimiz başta olmak üzere bütün İtfaiye çalışanlarının haftasını kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.