Niğde Belediyesinin üst yapı çalışmaları devam ediyor

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni imar yolunu açma çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yeni yollar açmak, mevcut yolların yükünü...

05 Temmuz 2022 Salı 15:56
Niğde Belediyesinin üst yapı çalışmaları devam ediyor

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni imar yolunu açma çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yeni yollar açmak, mevcut yolların yükünü azaltmak ve eski yolları yenilemek amacıyla çalışma yapıyor.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yesilburç yolu, ODTÜ Kavşağı ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi arasında yeni imar yolu çalışması yaptıklarını belirterek,"Yolları, alt ve üst yapısı ile konforlu ve güvenli şekilde açmak için çalışmalar devam ediyor. Biz tüm ekip arkadaşlarımızla vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Durmak yok, çalışmaya devam." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.