Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'ten köy ziyaretleri

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Çiftlik ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şimşek, ilçeye bağlı Sultanpınarı, Asmasız, Kula ve Şeyhler köylerini ziyaret...

06 Haziran 2021 Pazar 14:34
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'ten köy ziyaretleri

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Çiftlik ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şimşek, ilçeye bağlı Sultanpınarı, Asmasız, Kula ve Şeyhler köylerini ziyaret ederek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi, onların isteklerini dinledi.

Asmasız Mahallesi'nde yapımı devam eden göletin şantiyesini gezen Şimşek, yetkililerden bilgi aldı.

Eğitim, sağlık, tarım, elektrik, yol, sulama suyu gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılarda, Vali Şimşek, iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını ve devletin her zaman vatandaşının yanında ve hizmetinde olduğu belirtti.

Vali Şimşek'e ziyaretlerinde, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Çiftlik Kaymakamı Mehmet Tığlı, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel ve kurum müdürleri eşlik etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.