Niğde'de AK Parti Teşkilat Akademisi başladı

NİĞDE (AA) - AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Niğde'de Teşkilat Akademisi düzenlendi.Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Konferans Salonu'nda etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, partilerinin...

06 Kasım 2021 Cumartesi 12:12
Niğde'de AK Parti Teşkilat Akademisi başladı

NİĞDE (AA) - AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Niğde'de Teşkilat Akademisi düzenlendi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Konferans Salonu'nda etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, partilerinin kurulduğu günden beri her alanda kendini ileriye taşıdığını söyledi.

Kılıç, "Kendimizi sürekli yenileyerek geçmişten geleceğe kurduğumuz köprüyü daha da güçlendireceğiz." dedi.

Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, "AK Parti'nin Demokrasi Yolcuğu ve Lider" konulu seminer verdi.

Etkinliğe AK Parti MKYK üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Seda Sarıbaş, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Teşkilat Akademisi 2 gün sürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.