Niğde'de "Değerler Eğitimi" yarışması

NİĞDE (AA) - Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Değerler Eğitimi" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.Değerler eğitimi alanında yapılan örnek çalışmaların alındığı yarışmaya 63 okul ve kurumdan 126 öğretmen...

02 Mayıs 2018 Çarşamba 15:24
Niğde'de

NİĞDE (AA) - Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Değerler Eğitimi" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Değerler eğitimi alanında yapılan örnek çalışmaların alındığı yarışmaya 63 okul ve kurumdan 126 öğretmen başvurdu.

Akademisyen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğretmenlerin görev aldığı komisyonda, 4 kategoride 12 proje dereceye girerek çeyrek altınla ödüllendirildi.

Programda, ayrıca her kategoriden ilk 3'e giren projelerin sunumu yapıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Kültür Merkezinde düzenlenen programda, bu güzel projelerin öğretmenlere ilham teşkil ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu projeler sayesinde eğitimin kalitesi arttıyor. Eğitimdeki standardımız yükseliyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için yeni ufuklar açılıyor, yeni bir vizyon oluşuyor. Bu proje gerçekten önemli, güzel düşünülmüş ve güzel ortaya konulmuş bir proje. Uygulamada emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürümüzü, tüm okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra da bu projenin daha da geliştirilerek, güzelleştirilerek uygulanmasını ümit ediyorum."

Programa, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
NiğdeDeğerler Eğitimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.