Niğde'de kapanan iş yeri ile çalışanlarının konutlarına yüzde 50 su indirimi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle kapanan iş yerleri sahipleri ve çalışanlarının konutlarında su faturalarına yüzde 50 indirim yapılmasını kararlaştırdı.Belediye Başkanı Emrah Özdemir,...

13 Aralık 2020 Pazar 13:22
Niğde'de kapanan iş yeri ile çalışanlarının konutlarına yüzde 50 su indirimi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle kapanan iş yerleri sahipleri ve çalışanlarının konutlarında su faturalarına yüzde 50 indirim yapılmasını kararlaştırdı.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, en ucuz suyu vatandaşa kullandıran belediye olduklarını söyledi.

Her zaman esnafların yanında olduklarını belirten Özdemir, "En son yaptığımız belediye meclis toplantısında bir karar aldık. Kapanan iş yerleri sahipleri ve çalışanlarının konutlarında kullandıkları su faturalarına yüzde 50 indirim uyguladık. Daha öncesinde esnafımıza nakdi olarak destekte bulunmuştuk. Bu kısıtlamalar esnaflarımızı zorluyor. Yaşanan bu süreç boyunca belediye olarak elimizi taşın altına her zaman koyacağız. İmkanlarımız dahilinde, maddi ve manevi olarak sonuna kadar esnafımızın yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan kapatılan işyeri sahipleri ve çalışanları gerekli evraklar ile Niğde Belediyesine başvurdukları takdirde su kullanımında yüzde 50 indirim yapılacak. Vatandaşlar, 444 51 01 numaralı telefonları arayarak detaylı bilgi alabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.