Niğde'de Kovid-19 denetimleri sürüyor

NİĞDE (AA) - İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine gönderilen "yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetleri" konulu genelge kapsamında Niğde'de Vali Yılmaz Şimşek'in katılımıyla denetim gerçekleştirildi.Denetim...

18 Nisan 2021 Pazar 14:49
Niğde'de Kovid-19 denetimleri sürüyor

NİĞDE (AA) - İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine gönderilen "yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetleri" konulu genelge kapsamında Niğde'de Vali Yılmaz Şimşek'in katılımıyla denetim gerçekleştirildi.

Denetim ekibi başta Niğde otogarı olmak üzere çeşitli noktalarda denetimde bulundu.

Denetim sonrası açıklama yapan Vali Şimşek, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelenin devam ettiğini, son günlerde virüsün mutasyona uğradığını ve yayılma hızının arttığı söyledi.

Artışa bağlı olarak yeni tedbirler hayata geçirildiğini aktaran Şimşek, şunları kaydetti:

"Biz de hayata geçirilen tedbirleri tavizsiz uyguluyoruz. Amacımız virüsün yükseliş hızını durdurmaktır. Yükselişi durdurmanın yolu da vatandaşların kurallara uymasından geçiyor. Vatandaşlarımız ev ziyaretlerinden kaçınsınlar ve her zaman söylediğimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına uysunlar. Kapalı ve kalabalık ortamlarda bulunmasınlar. Bu şekilde kurallara uyduğumuz takdirde rahatlayacağımız günlere kavuşabileceğimizi düşünüyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.