Niğde'de "KYK Kültür Sanat Sokağı" sergisi açıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin yaptığı çeşitli eserler, KYK Kültür Sanat Sokağı Sergisi'nde beğeniye sunuldu.Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Şadırvan Parkı'ndaki...

08 Haziran 2022 Çarşamba 15:32
Niğde'de

NİĞDE (AA) - Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin yaptığı çeşitli eserler, KYK Kültür Sanat Sokağı Sergisi'nde beğeniye sunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Şadırvan Parkı'ndaki açılışta, "KYK Akademi" çalışmaları kapsamında kurs faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi.

Niğde'deki yurtlarda çeşitli kurslar açtıklarını belirten Ötgünlü, "Niğde'mizde bulunan 9 yurdumuzda öğrencilerimizden isteyenler bu kurslara katıldı. Sene sonu itibarıyla bu sergimizi gerçekleştiriyoruz. Yıl boyunca yurtlarımızda bulunan öğrencilerimiz yağlı boya, rölyef, taş baskı, ebru, ahşap oyma, takı tasarımı, bebek yapımı gibi birçok alanda kursa katıldı. Öğrencilerimiz el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Sergide, öğrencilerin yaptığı yağlı boya, taş baskı, ahşap oyma ve takı tasarımı ürünler sergilendi.

Anahtar Kelimeler:
SergiNiğdeKYK Akademi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.