Niğde'de "milli kültür" konulu konferans verildi

NİĞDE (AA) - Niğde'de "Cumhuriyetimizin 100. Yılına Doğru Milli Kültür, Devlet ve Gelecek Üzerine Düşünceler" konferansı düzenlendi.Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda, saygı duruşunda...

03 Haziran 2022 Cuma 15:04
Niğde'de

NİĞDE (AA) - Niğde'de "Cumhuriyetimizin 100. Yılına Doğru Milli Kültür, Devlet ve Gelecek Üzerine Düşünceler" konferansı düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruhi Ersoy, konferansta, coğrafyaların her milletin kültürüne göre şekillendiği söyledi.

Ülkenin, bulunduğu coğrafya ve dünya düzeninde söz sahibi olduğunu aktaran Ersoy, "NATO'nun ve Avrupa Birliği'nin, Türkiye'nin kararlarına uyduğu bir döneme girdik. Birleşmiş Milletler Sekreteri yeni dünya düzeninin Türkiye'den ibaret olduğunu söylüyor." ifadelerini kullandı.

Programa, Vali Mustafa Koç, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Niğde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.