Niğde'de "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışması ödül töreni yapıldı

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Yeşilay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 11'incisi düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışması ödül töreni yapıldı.Yarışmada edebi eser kategorisinde Özel Niğde Akkol...

28 Haziran 2021 Pazartesi 16:03
Niğde'de

NİĞDE (AA) - Niğde'de, Yeşilay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 11'incisi düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmaödül töreni yapıldı.

Yarışmada edebi eser kategorisinde Özel Niğde Akkol İlkokulundan Burak Nurettin Taşpınar, ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Niğde Orta Okulundan Emin Serdar Erdal, Niğde Fen Lisesinden İrem Çelebi okullarında birinci oldu.

Görsel eser kategorisinde ise Selçuk İlkokulundan Aruuke Akmaalieva, Mevlana Orta Okulundan Melis İşmar, Niğde Güzel Sanatlar Lisesinden Buse İşçi, okullarında birincilik elde etti.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Tüm ödül alan öğrencileri tebrik ediyorum. Yeşilay, gençlerimizi sağlıklı gençler olarak geleceğe hazırlıyor. Gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan koruma ve toplumun bilinçlendirilmesi adına güzel işler yapıyorlar." dedi.

Ödül törenine, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç, İl Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Yeşilay Şube Başkanı Hayri Yıldız, okul müdürleri ve ödül alan öğrenciler ile velileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.