NNYÜ'de kurulacak hukuk fakültesinin temel atma çalışmaları Büyükşehir Belediyesince yapılacak

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) bünyesinde kurulacak hukuk fakültesinin temel atma çalışmalarının Kayseri Büyükşehir Belediyesince yapılacağı bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir...

28 Mart 2021 Pazar 14:31
NNYÜ'de kurulacak hukuk fakültesinin temel atma çalışmaları Büyükşehir Belediyesince yapılacak

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) bünyesinde kurulacak hukuk fakültesinin temel atma çalışmalarının Kayseri Büyükşehir Belediyesince yapılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, NNYÜ'yü kuran Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı’nın olağan genel kuruluna katıldı.

Üyesi bulunduğu vakfın genel kurulunda konuşan Büyükkılıç, NNYÜ'de açılacak yeni hukuk fakültesinin temel çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını ifade etti.

Büyükkılıç, "Siz değerli hayırseverlerimiz Kayserimize yakışacak hukuk fakültemizi kazandırmışsınız biz daha ne isteriz, temel atılacakmış, o bizim boynumuzun borcudur. Hayırseverlerimize Allah hayırlı, uzun ömür versin. Tıp fakültesi için de inşallah en kısa zamanda yerimizi buluruz, onları da değerlendirir, istişare ederiz. Bu şehre ne yapılması gerekiyorsa biz varız." ifadelerini kullandı.

Memduh Büyükkılıç, Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı'nın genel kurulunda güven tazeleyen Mustafa Nevzat Özhamurkar ve vakıf yöneticilerine çalışmalarından dolayı başarılar diledi.

Genel kurula Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı Başkanı ve NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve vakıf üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.