Öğrencilerden Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret

ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde Emine Rasim Özkaya İlkokulu öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.Öğrenciler yanlarında götürdükleri mamalar ile hayvanları besledi. Mamak Belediye Başkanı Murat...

30 Nisan 2019 Salı 16:06
Öğrencilerden Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret

ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde Emine Rasim Özkaya İlkokulu öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Öğrenciler yanlarında götürdükleri mamalar ile hayvanları besledi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı açıklamada, çocukların hayvan sevgisi kazanması için barınağı sürekli ziyaret etmesi gerektiğini söyledi.

Gelecek kuşaklara şimdiden hayvan sevgisi ve doğa bilincinin aşılanması gerektiğini işaret eden Köse, şöyle konuştu:

"Merkezimiz, sahipsiz hayvanlara yönelik hem tedavi hem de rehabilitasyon çalışmaları yürütüyor. Burada yapılan çalışmaları çocuklarımıza göstermek, çalışmalar hakkında bilgilendirmek, küçük yaşta hayvan sevgisini aşılamak açısından son derece önemli. Barınak ziyareti sadece bizi değil, ilgiye ve sevgiye muhtaç dostlarımızı da mutlu ediyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.