Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin TEKNOFEST'e katılacak "Göktürk takımı" Kocaeli'ye uğurlandı

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerinin geliştirdiği ve "Kızılelma" adı verilen elektrikli aracı kullanacak Göktürk takımı, TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına katılmak üzere Kocaeli'ye...

19 Temmuz 2022 Salı 14:15
Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin TEKNOFEST'e katılacak

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerinin geliştirdiği ve "Kızılelma" adı verilen elektrikli aracı kullanacak Göktürk takımı, TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına katılmak üzere Kocaeli'ye uğurlandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, rektörlük önünde düzenlenen programda, yarışlara katılacak öğrencilere moral verdi.

Uslu, TÜBİTAK tarafından Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında 23-24 Temmuz'da Kocaeli'de düzenlenecek yarışlara katılacak öğrencilere güvendiğini belirterek, "TEKNOFEST, özgün çalışmalarını sunmaları konusunda gençlerimize önemli fırsatlar sunuyor. Göktürk takımımıza güveniyorum. Sonuç ne olursa olsun bizleri orada en iyi şekilde temsil edeceklerini düşünüyorum. Kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.