Orgeneral Bayraktaroğlu, 7 yıl sonra "yuvasına" dönen 1'inci Komando Tugayını ziyaret etti

08 Aralık 2023 Cuma 14:56
Orgeneral Bayraktaroğlu, 7 yıl sonra

ANKARA (AA) - Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, 2016 yılından itibaren Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen harekatlara katılan ve 7 yıl sonra ilk defa Kayseri'deki kışlasına dönen 1'inci Komando Tugayını ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Orgeneral Bayraktaroğlu, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı Harekatına katılan ve 7 yıl sonra ilk kez kışlasına dönen 1'inci Komando Tugayında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Tugayın kahraman Mehmetçiklerine "yuvanıza hoş geldiniz" diyen Orgeneral Bayraktaroğlu, "Kara Kuvvetleri Komutanlığının stratejik ihtiyatı olarak önemli görevleri başarıyla yerine getiren 1'inci Komando Tugayı, 2016 yılından itibaren sınır ötesi harekatta Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı harekat bölgelerinde büyük başarılar elde etmiştir. Bu nedenle sizlerin başarısını kutluyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.