Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kura çekildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen 200 milyon TL'lik 572 konutluk...

12 Şubat 2022 Cumartesi 16:54
Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kura çekildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen 200 milyon TL'lik 572 konutluk Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekiliş törenine katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte konuşan Büyükkılıç, hak sahiplerinin mağdur edilmeden konut sahibi yapılacağını belirtti.

Kurada çıkmasa da daha sonraki süreçte herkesin evini yaptıracaklarını aktaran Büyükkkılıç, şunları kaydetti:

"İlk etapta 572 konutla ilgili yapılacak çalışmanın bir noterimiz vasıtasıyla kura çekimi yapılacak. Onun dışında 'bize çıkmadı, biz ne olacağız' gibi bir sıkıntıya düşmeyin. Ben inanıyorum ki bugüne kadar bizi seven, güvenen ve hiçbir zaman kırmayan Bakanımız olsun, diğer TOKİ'mizin kıymetli ekibi olsun, bizim bu çalışmalarımızı sürdürecek ve o mahallemizin tamamını inşallah hak sahibi olarak konutlarına kavuşturacak bir çalışma ile buluşturacak. Bundan emin olabilirsiniz, Allah'ın izniyle mağdur etmeyiz. Şayet olur ya bir aksaklık olur, onlar yapmazsa biz yaparız. Onu da buradan belediye olarak biz ilan ediyoruz. Çünkü sizler bize güveniyorsunuz, bizler de size dua ediyor, takdir ediyor, teşekkür ediyoruz, birlikte inşallah yolumuza devam ederiz."

Başkan Büyükkılıç, daha sonra Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk kura çekilişini gerçekleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.