Palancıoğlu, 2021 yılındaki hizmetleri anlattı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, MHP'nin il ve ilçe yöneticilerine 2021 yılı yatırım ve hizmetlerine ilişkin görsel sunum yaptı.Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni projeler ve yatırımları...

23 Ocak 2022 Pazar 15:16
Palancıoğlu, 2021 yılındaki hizmetleri anlattı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, MHP'nin il ve ilçe yöneticilerine 2021 yılı yatırım ve hizmetlerine ilişkin görsel sunum yaptı.

Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni projeler ve yatırımları hayata geçirerek ilçeyi her yıl bir adım daha öne taşıdıklarını belirtti.

Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye 2021 çalışmalarını aktardıklarını bildiren Palancıoğlu, İhtiyaç olan yerlerde sağlık, okul, ibadethane, sosyal tesis yatırımlarını hayata geçirdiklerini ifade etti.

İlçeye 5 sosyal tesis, 13 okul, 5 aile sağlığı merkezi, 2 tane 112 acil istasyonu, 9 cami, 3 eğitim ve kültür merkezi kazandırdıklarını anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"162 bin ton asfalt serimi ile 162 kilometre yol yaparak asfaltta geçen seneki rekorumuzun üstüne çıktık. 14 adet yeni park yaparak ilçemizde hizmete sunduk. Koştur koştur hizmet ettik. 2021 yılı ihtiyaçlarının karşılandığı bir yıl oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize en güzel çalışmaları kazandırmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanımız Sayın Adnan İncetoprak, İlçe Başkanımız Sayın Enes Ertuğrul Kalın ve değerli teşkilat mensuplarımızın toplantımıza katılımları için teşekkür ediyorum. Ülkemiz için biriz ve beraberiz. Uyum içinde çalışmaya, ilçemiz için istişareler ederek el birliği ile çalışmaya, proje üretmeye devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.