Palancıoğlu'ndan Kovid-19 denetimi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile birlikte "Dinamik Denetim Modeli" faaliyetleri kapsamında denetlemede bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri...

18 Mart 2021 Perşembe 13:14
Palancıoğlu'ndan Kovid-19 denetimi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile birlikte "Dinamik Denetim Modeli" faaliyetleri kapsamında denetlemede bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığının "Dinamik Denetim Modeli" faaliyetleri kapsamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik denetim yapıldı.

Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile birlikte esnafı ziyaret eden Palancıoğlu, esnafa iş yerlerine gelen müşterilerin mutlaka maske takmaları ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Salgın bitene kadar tedbirlere uyulması gerekliliğini aktaran Palancıoğlu, "Bu süreçte tüm vatandaşlarımıza önemli sorumluluk düşüyor. Bu tür denetimler büyük önem arz ediyor. Bu salgın dönemini tedbirlere uyarak atlatabiliriz. Normalleşme adımlarının sürmesi ve sosyal hayatımızın aksamaması için hep birlikte temizlik, maske ve mesafe tedbirlerini elden bırakmayalım." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KayseriDenetimKoronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.