Palancıoğlu'ndan OSB'ye hayırlı olsun ziyareti

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Belediyeden...

03 Şubat 2022 Perşembe 14:42
Palancıoğlu'ndan OSB'ye hayırlı olsun ziyareti

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Palancıoğlu, Kayseri'nin üretimine, istihdamına ve gelişmesine büyük katkı sunan sanayicilere teşekkür etti.

Aynı zamanda Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı olan Palancıoğlu, sanayicilerin hem istihdamı artırdığını hem de üretim, Ar-Ge ve teknolojik alanlarda şehrin gelişmesine büyük destek verdiklerini belirtti.

OSB Başkanı İmamoğlu da belediye başkanlarının da verdiği destekle görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.