Pancar üreticilerinin nakliye sorunu çözüldü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, pancar üreticilerinin nakliye krizini çözdü.Başkan Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada, Kırıkkaleli pancar üreticileri ile nakliyeciler arasında yaşanan nakliye krizinin...

27 Eylül 2018 Perşembe 16:40
Pancar üreticilerinin nakliye sorunu çözüldü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, pancar üreticilerinin nakliye krizini çözdü.

Başkan Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada, Kırıkkaleli pancar üreticileri ile nakliyeciler arasında yaşanan nakliye krizinin daha fazla büyümeden çözdüğünü ifade etti.

Pancar söküm dönemine girildiği şu günlerde Kırıkkaleli pancar üreticilerinin uykularını kaçıran nakliye sorununun çözüldüğü vurgulayan Dağdelen, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizin sorunu çözüm odaklı siyaset anlayışı ile sonuca ulaştırıldı. Taraflarla konuşularak pancarın çiftçiye herhangi bir ek yük getirmeden Çorum Şeker Fabrikasına transferi sağlandı. Üreticilerimiz rahat bir nefes alacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.