Pastırmanın anavatanı Kayseri'de pastırma doğramanın incelikleri öğretilecek

KAYSERİ (AA) - Pastırma denilince akla gelen Kayseri'de, Büyükşehir Belediyesince pastırma doğrama ve sunum teknikleri kursu düzenlendi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ...

13 Eylül 2021 Pazartesi 14:31
Pastırmanın anavatanı Kayseri'de pastırma doğramanın incelikleri öğretilecek

KAYSERİ (AA) - Pastırma denilince akla gelen Kayseri'de, Büyükşehir Belediyesince pastırma doğrama ve sunum teknikleri kursu düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK), pastırmanın anavatanı Kayseri'de, "Pastırma Doğrama ve Sunum Teknikleri" kursu ile vatandaşlara bu ürünü doğramanın inceliklerini öğretecek.

Kursa katılanlara ayrıca diksiyon, stres yönetimi ve iş güvenliği ile ilgili de bilgi verilecek.

Kontenjanla sınırlı kayıtları devam eden kursta, şehrin tanıtımına da katkı sağlaması, aynı zamanda bu alanda kalifiye eleman ihtiyacının da karşılanması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.