Pursaklar Belediye Başkanı Çetin şehit çocukları ile buluştu

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Türkiye'nin birçok farklı şehrinde yaşayan şehit çocuklarını ilçede misafir etti.Kahvaltı programı öncesi şehit çocuklarına Ankara kedilerinin muhafaza edildiği Kedi Evi'ni...

12 Kasım 2021 Cuma 14:08
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin şehit çocukları ile buluştu

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Türkiye'nin birçok farklı şehrinde yaşayan şehit çocuklarını ilçede misafir etti.

Kahvaltı programı öncesi şehit çocuklarına Ankara kedilerinin muhafaza edildiği Kedi Evi'ni gezdiren Çetin, misafirleri ile tek tek ilgilendi.

Kendileri için şehit yakınlarının çok kıymetli olduğunu ifade eden Çetin, "Ankara dışından gelen şehit çocuklarımız ile kahvaltı yaptık. Şehitlerimizin emanetleri yavrularımız, soframızı ve ilçemizi bereketlendirdi. Şehitlerimizin biricik evlatları başımızın tacı. Bu programda onlarla bir arada olmak bizleri çok mutlu etti. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." dedi.

Çetin şehit çocuklarına, Endemik Vadi ve Evcil Hayvanlar Parkı Veterinerlik Tesisleri'ni de gezdirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.