Raylı sistemde 13 bin 279 litre dezenfektan kullanıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Kovid-19 sürecinde raylı sistemde 13 bin 279 litre dezenfektan kullandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım AŞ, pandemi döneminde vatandaşların sağlığına yatırım...

04 Aralık 2020 Cuma 14:18
Raylı sistemde 13 bin 279 litre dezenfektan kullanıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Kovid-19 sürecinde raylı sistemde 13 bin 279 litre dezenfektan kullandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım AŞ, pandemi döneminde vatandaşların sağlığına yatırım yapmayı sürdürüyor.

Bugüne kadar hem tramvay araçlarında hem de istasyonlarda binlerce kez dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirilirken, on binlerce litre dezenfektan kullanıldı.

Bu süreçte 69 raylı sistem aracına 12 bin 602 kez dezenfeksiyon işlemi yapılırken, her araç günlük dezenfekte ediliyor.

Ayrıca tramvay istasyonlarına 2 bin 171 kez dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi.

Raylı sistemin Kovid-19 nedeniyle bu zamana kadar toplam 13 bin 279 litre dezenfektan ile dezenfeksiyonu gerçekleştirilirken, kurumdaki bütün ofisler, ortak kullanım alanları ile atölyeler de her hafta dezenfekte ediliyor.


Anahtar Kelimeler:
DezenfekteRaylı Sistem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.