Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Vurularak Şehit Oldu!

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, bir polis tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Verdi, şehit oldu.

11 Aralık 2018 Salı 15:59
Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Vurularak Şehit Oldu!

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Emniyet Müdürlüğü binasında uğradığı silahlı saldırıda şehit oldu. Olayda iki polis de yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren polis memuru yakalandı.

Saat 15.00 sularında trafik şubede görev yapan genç polis memuru İsmail H.S., merkez şubeye tayini için Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek üzere Emniyet Müdürlüğü binasına gitti. Binaya girerken silahını özelkaleme bırakan saldırgan, makama giriş yaptı. Emniyet Müdürü ile görüştükten sonra odadan ayrılan saldırgan polis memuru, özel kalemden silahını alarak tekrar odaya giriş yaptı ve önüne gelene ateş açtı. Olayda Emniyet Müdürü Altuğ Verdi , personel müdürü Ercan Polat, koruma müdürü Yiğitcan Köksal, saldırgan İsmail H.S yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

HASTANEDEN ACI HABER

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Rize İl Emniyet Müdür Altuğ Verdi kurtarılamayarak şehit oldu. Şube müdürlerinin ve saldırganın durumunun iyi olduğu aktarıldı.

ALTUĞ VERDİ KİMDİR?

Altuğ Verdi, 1972 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olması akabinde, sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 28.12.2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir.

Ayrıca Altuğ Verdi, ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda Türkiye'yi temsil etmiş olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Son Güncelleme: 11.12.2018 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.