RTÜK, Muş'ta yerel ve bölgesel yayıncılarla bir araya gelecek

- Toplantıda Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerin radyo ve televizyon yayıncılığı ele alınacak

14 Aralık 2023 Perşembe 13:05
RTÜK, Muş'ta yerel ve bölgesel yayıncılarla bir araya gelecek

ANKARA (AA) - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Muş'ta düzenleyeceği 7. Yerel Medya Buluşması toplantısında yerel ve bölgesel yayıncılarla görüşecek.

RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, üst kurul bu yıl Konya'da başlattığı 7. Yerel Medya Buluşması toplantılarını Muş'ta tamamlayacak.

Bursa-Muş Kardeşliği Eğitim ve Gençlik Merkezi'nde 16 Aralık Cumartesi günü yapılacak toplantıda, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerin radyo ve televizyon yayıncılığı ele alınacak.

Sektör temsilcilerinin önerilerini dinleyecek üst kurul yetkilileri, afetzede yayıncıların durumlarını gözden geçirecek.

Çalışma toplantısında RTÜK daire başkanları görev alanlarına giren konularda sunumlar yapacak.

Bugüne kadar 72 ilin medya temsilcilerini dinleyen üst kurul, son toplantıyla tüm şehirlerin yayıncılarına ulaşmış olacak.

Anahtar Kelimeler:
RtükYerel Medya Buluşmas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.