RTÜK'ün 6. Yerel Medya Buluşması 11 Kasım'da Rize'de yapılacak

- Toplantıya 19 ilden yerel ve bölgesel medya temsilcileri katılacak

09 Kasım 2023 Perşembe 11:45
RTÜK'ün 6. Yerel Medya Buluşması 11 Kasım'da Rize'de yapılacak

ANKARA (AA) - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Rize'de düzenleyeceği 6. Yerel Medya Buluşması toplantısında 19 ilden medya temsilcileri ile bir araya gelecek.

RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, daha önceki toplantılarda 53 ilin medya temsilcileriyle bir araya gelen üst kurul yönetimi, Rize'deki 6. Yerel Medya Buluşması'nda 19 ilin yayın kuruluşu yöneticileriyle daha görüşecek.

Rize'nin yanı sıra Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Amasya, Tokat, Bayburt, Sivas, Çorum, Trabzon, Giresun, Artvin, Gümüşhane, Erzincan, Kars, Ağrı, Erzurum, Ardahan'ın yerel ve bölgesel medya temsilcileriyle yapılacak toplantı, 11 Kasım Cumartesi İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Rize Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen toplantıya farklı illerden katılım sağlayacak yayıncılar, RTÜK'ten talep ve beklentilerini dile getirecek. Üst kurul da istişare doğrultusunda gerekli düzenlemeleri hayata geçirecek.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıda, kuruldaki daire başkanları görev alanlarına giren konularda sunumlar yapacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.