Saadet Partisi Kayseri İl Kadın Kolları Necmettin Erbakan'ı andı

KAYSERİ (AA) - Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, Saadet Partisi Kayseri İl Kadın Kolları tarafından vefatının 11. yıl dönümünde anıldı.Partiden yapılan açıklamaya göre, kentin farklı noktalarında açılan stantlarda Erbakan yad edildi.Açıklamada...

28 Şubat 2022 Pazartesi 09:07
Saadet Partisi Kayseri İl Kadın Kolları Necmettin Erbakan'ı andı

KAYSERİ (AA) - Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, Saadet Partisi Kayseri İl Kadın Kolları tarafından vefatının 11. yıl dönümünde anıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, kentin farklı noktalarında açılan stantlarda Erbakan yad edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara, şunları kaydetti:

"Necmettin Erbakan'ın hayatında Kayseri önemli bir yer tutar. Çocukluk döneminin bir kısmını Kayseri'de geçirmiş. Hatıralarında Kayseri'den, Kayseri'nin tarihinden, ilin manevi yapısından bahseder. Bizler de Erbakan'ı anıları ile anarken fikirlerini hayata geçirmeye gayret ediyoruz. O, çok büyük bir liderdi. Gece gündüz vaktini insanların saadeti için harcadı. 'Ne yaptıysam Allah rızası için yaptım' diyen hocamızın izinde yürümeye devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.