Sağlık-Sen'den Sağlık Bakanı Koca'ya ziyaret

06 Temmuz 2023 Perşembe 17:42
Sağlık-Sen'den Sağlık Bakanı Koca'ya ziyaret

ANKARA (AA) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Sağlık-Sen heyeti ile Bakan Koca, sağlık çalışanlarının temel sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Sağlık-Sen heyeti, başta deprem bölgesindekiler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını alması için mücadele ettiklerini belirtirken, çalışanların sorunlarının çözümüne ilişkin önerilerini Bakan Koca ile paylaştı.

7. Dönem Toplu Sözleşme sürecinin de konuşulduğu ziyarette sendika heyeti, Bakan Koca'ya samimi yaklaşımları dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.