Sağlıkçılar sağlık için bisiklet sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, sağlık çalışanları sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla her gün öğlen arası hastane bahçesinde bisiklet sürüyor.Hastane Müdürü İzzet Karataş AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Sağlık...

28 Eylül 2018 Cuma 12:46
Sağlıkçılar sağlık için bisiklet sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, sağlık çalışanları sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla her gün öğlen arası hastane bahçesinde bisiklet sürüyor.

Hastane Müdürü İzzet Karataş AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Fethullah Selçuk Moğolkoç'un talimatlarıyla, sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

İl etapta hastaneye 8 bisiklet gönderildiğini belirten Karataş, "Taleplerimiz sonucunda müdürlüğümüz tarafından ilçe hastanesine 8 bisiklet gönderildi. Sivas'ta ilk olarak bu bisikletler bize geldi. Personelimiz öğlen arası hastane bahçesinde sağlıklı yaşam için bu bisikletleri kullanıyor." dedi.

İlçe Hastanesi Çevre Sağlık Teknisyeni Hediye Ateş ise uygulamadan memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Ulaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.