Sanatçı Volkan Konak, Bademlidere Cumhuriyet Parkı açılışında konser verdi

10 Eylül 2023 Pazar 22:11
Sanatçı Volkan Konak, Bademlidere Cumhuriyet Parkı açılışında konser verdi

ANKARA (AA) - Sanatçı Volkan Konak, Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan Bademlidere Cumhuriyet Parkı'nın açılışında konser verdi.

Çankaya Belediyesi tarafından, 750 dönüm üzerine yaptırılan, çocuk oyun parkı, spor sahası ve sosyal yaşam alanlarının yer aldığı Bademlidere Cumhuriyet Parkı, törenle açıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, konser öncesinde alandaki vatandaşlara yaptığı selamlama konuşmasında, park ve ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sanatçı Volkan Konak, konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Bademlidere Cumhuriyet Parkı'nın açılışını, CHP Genel Başkan yardımcıları Semra Dinçer ile Ahmet Akın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve diğer katılımcılar kurdeleyi keserek yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.