Sarıkamış şehitleri anılıyor

KONYA (AA) - Karapınar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü" düzenlendi. Gençlik Merkezi önünde başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren yürüyüşte "Şehitler...

06 Ocak 2019 Pazar 13:36
Sarıkamış şehitleri anılıyor

KONYA (AA) - Karapınar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü" düzenlendi.

Gençlik Merkezi önünde başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren yürüyüşte "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan size minnettar" “ Ne mutlu Türküm diyene” sloganları atıldı.

Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na gelen grup, okunan Kuran-ı Kerim'i dinledi ve dua edildi.

Programa Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karapınar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Muhammet Ali Karakul ile öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.