Şarkışla Kaymakamlığına atanan Gökhan Dolaş, görevine başladı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Şarkışla ilçesine atanan Kaymakam Gökhan Dolaş, görevine başladı.Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya'nın Arguvan ilçesinden Şarkışla'ya atanan Dolaş, makamında gazetecileri ağırladı.Yeni görev...

07 Eylül 2021 Salı 10:47
Şarkışla Kaymakamlığına atanan Gökhan Dolaş, görevine başladı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Şarkışla ilçesine atanan Kaymakam Gökhan Dolaş, görevine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya'nın Arguvan ilçesinden Şarkışla'ya atanan Dolaş, makamında gazetecileri ağırladı.

Yeni görev yerinde ilçe halkıyla her daim istişare halinde bulunacağını belirten Dolaş, "Ozan diyarı Şarkışla ilçesinde göreve başlamaktan çok mutluyum. İnşallah vatandaşlarımızla beraber ilçemiz için güzel hizmetler yapmaya çaba göstereceğiz. Vatandaşın erişebileceği, bizim vatandaşa ulaşacağımız hizmetlerle Şarkışla’da kaliteli, güzel işler yapmaya çalışacağız inşallah." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.