Şarkışla'da bilim fuarı açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" sergisi açıldı.Gürçayır Ortaokulu'ndaki serginin açılışını, Şarkışla Kaymakamı Necati Aktan ve Gürçayır Belediye...

23 Haziran 2021 Çarşamba 13:39
Şarkışla'da bilim fuarı açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" sergisi açıldı.

Gürçayır Ortaokulu'ndaki serginin açılışını, Şarkışla Kaymakamı Necati Aktan ve Gürçayır Belediye Başkanı Temel Toy gerçekleştirdi.

Açılışın ardından davetliler, 20 öğretmen ve 93 öğrencinin hazırladığı sergiyi gezerek projeler hakkında bilgi aldı.

Aktan, burada yaptığı konuşmada, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Sergide en çok ilgisini "Temiz Denizler" projesinin çektiğini söyleyen Aktan, "Tüm öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar birbirinden değerli. Projelerimizin öğrencilerimizin eğitim hayatına büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum." dedi.

Bilişim teknolojileri öğretmeni Tuba Doğan Fırat ise 16 farklı proje hazırladıklarını belirterek, emeği geçen ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.