Şarkışla'da wushu sporcuları için iftar programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde wushu sporcuları iftar programında bir araya geldi.Wushu antrenörleri Samet ve Şengül Şahin çifti, Antalya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda derece giren ve Bulgaristan'da yapılacak...

24 Nisan 2022 Pazar 10:42
Şarkışla'da wushu sporcuları için iftar programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde wushu sporcuları iftar programında bir araya geldi.

Wushu antrenörleri Samet ve Şengül Şahin çifti, Antalya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda derece giren ve Bulgaristan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak sporcular için Öğretmenevi'nde iftar programı düzenledi.

Samet Şahin, sporcuları arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak, milli ve manevi değerleri ön planda tutmak için programı düzenlediklerini söyledi.

Şarkışla Kaymakamı Gökhan Dolaş ise sporculara başarı diledi.

Çocuklardan milli sporcu olmak için çaba göstermelerini isteyen Dolaş, şunları kaydetti:

"İleriki dönemlerde olimpiyatlar veya uluslararası yarışmalar oluyor. Burada Şarkışla'nın, Sivas'ın ismini bütün dünyaya duyurmanızı istiyoruz. Hocalarınız sizlere emek veriyor, sizler de gayret gösteriyorsunuz, hepinizi tebrik ediyorum. Her katıldığınız yarışmada ikişer, üçer madalya ile dönüyorsunuz, bunu takip ediyoruz. Sizlerle gurur duyuyorum."

Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt da başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
IftarŞarkışlaSivasWushu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.