Şarkışlalı öğrenciler TEKNOFEST'te yarışacak

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 3 ortaokul ve 1 lisenin öğrencileri Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) 2021 14. Uluslararası Robot Yarışması'na katılacak.Şarkışla Kaymakamı Necati Aktan, 15 Temmuz Milli...

24 Mayıs 2021 Pazartesi 17:34
Şarkışlalı öğrenciler TEKNOFEST'te yarışacak

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 3 ortaokul ve 1 lisenin öğrencileri Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) 2021 14. Uluslararası Robot Yarışması'na katılacak.

Şarkışla Kaymakamı Necati Aktan, 15 Temmuz Milli İrade Ortaokulu Robotik Kodlama sınıfını ziyaret ederek öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aktan, yarışmaya katılacak öğrencilere başarı diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Anafartalar Ortaokulundan 4, 15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulundan 12, Abdüllatif Şener Ortaokulundan 2 ve İsmet Yılmaz Fen Lisesinden 4 öğrencinin yarışmalarda Şarkışla'yı temsil edeceğini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
ŞarkışlaSivasTEKNOFEST
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.