Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, KGC'yi ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti.Cemiyetten yapılan açıklamaya göre, KGC lokalinde gerçekleşen ziyarette, yeni tip koronavirüsten hayatını kaybeden...

19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:38
Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, KGC'yi ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti.

Cemiyetten yapılan açıklamaya göre, KGC lokalinde gerçekleşen ziyarette, yeni tip koronavirüsten hayatını kaybeden Veli Altınkaya'ya başsağlığı dileklerinde bulunan İncetoprak, KGC yeni başkanı Metin Kösedağ'a da başarılar diledi.

İncetoprak, "Veli abimizin kaybı, basın camiasını olduğu kadar biz sivil toplum kuruluşlarını da derinden yaraladı. Kendisi Kayseri basını ve şehrimiz için önemli bir değerdi. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Sayın Metin Kösedağ ve ekibine de yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

KGC Başkanı Metin Kösedağ da İncetoprak ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.