Seğmenler, AŞTİ'de "flash mob" etkinliğiyle bir araya geldi

- Ankara Büyükşehir Belediyesinin raylı sistemlerini işleten BUGSAŞ A.Ş ve Ankara Kulübü Derneği iş birliğiyle düzenlenen seğmen gösterisi, AŞTİ'deki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi

27 Aralık 2021 Pazartesi 14:50
Seğmenler, AŞTİ'de

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında AŞTİ'de düzenlenen "flash mob" etkinliğiyle seğmenler gösteri yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin raylı sistemlerini işleten BUGSAŞ A.Ş ve Ankara Kulübü Derneği iş birliğiyle düzenlenen "flash mob" etkinliği için seğmenler, geleneksel kıyafetlerinin üzerine giydikleri yağmurluklarla AŞTİ'de bir araya geldi.

Seğmenler, otobüs firmalarının bilet satış yazıhanelerinin bulunduğu yerde yükselen müzikle yağmurluklarını çıkararak geleneksel kıyafetleriyle gösteriyi başlattı.

İlgiyle izlenen gösteriyi vatandaşlar ve terminal çalışanları cep telefonlarıyla kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.