Şehit aileleri ve gazilerden Çelik'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Üçkan,...

08 Kasım 2018 Perşembe 14:39
Şehit aileleri ve gazilerden Çelik'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Üçkan, beraberinde şehit aileleri ve gaziler ile Çelik'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şehit aileleri ve gazilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu aktaran Çelik, Kayseri’ye hizmet için gece gündüz çalıştıklarını, yatırım ve hizmetlerle ilgili olumlu geri dönüşler almaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Üçkan ise Çelik'in gaziler ve şehit ailelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.







Anahtar Kelimeler:
Kayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.