Şehit Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale, Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı

11 Ağustos 2023 Cuma 17:31
Şehit Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale, Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı

SİVAS (AA) - Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin cenazesi, Sivas'ta toprağa verildi.

Askeri uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na getirilen şehidin naaşı, daha sonra toprağa verilmek üzere Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürüldü.

Şehidin cenazesi, Ay Yıldız Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Garnizon Şehitliği'ne defnedildi.

Törende, tabuta sarılan şehidin yakınları gözyaşı döktü.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kasa, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muhammet Sevinç, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.