Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerinden çevre temizliği

ANKARA (AA) - Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, çevre temizliği yaptı.Okulun son sınıf öğrencileri, tarih öğretmeni Cengiz Yılmaz rehberliğinde Türkiye Çevre haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla...

04 Haziran 2022 Cumartesi 14:07
Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencilerinden çevre temizliği

ANKARA (AA) - Beypazarı Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, çevre temizliği yaptı.

Okulun son sınıf öğrencileri, tarih öğretmeni Cengiz Yılmaz rehberliğinde Türkiye Çevre haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla okullarının bahçesi ve çevresinde temizlik gerçekleştirdi.

Yılmaz, öğrencilerini bu konuta motive ettiğini dile getirerek, "Okulda toplandık ve çevre temizliğinde bulunduk. Öğrencilerime teşekkür ediyorum. Çevremiz, okulumuz, ilçemizin temiz olması gerekir. Biz de bu günde buna hassasiyet gösterdik ve çevre temizliğine dikkati çektik." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.