Selçuk Üniversitesi'nde "Sağlıkla Konuşuyoruz" sempozyumu düzenleniyor

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi'nde, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) insanın sosyal yaşamına etkileri üzerine "Sağlıkla Konuşuyoruz" sempozyumu düzenleniyor.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nca koordine edilen sempozyumda,...

28 Ocak 2021 Perşembe 16:42
Selçuk Üniversitesi'nde

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi'nde, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) insanın sosyal yaşamına etkileri üzerine "Sağlıkla Konuşuyoruz" sempozyumu düzenleniyor.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nca koordine edilen sempozyumda, dünyayı etkileyen Kovid-19 sürecinde toplumdaki bireyin maruz kaldığı sorunlar ve bunların çözümleri için kaydedilen gelişmeler ele alınacak.

15 Şubat'a kadar sürecek olan sempozyumda, yurt dışından ve Türkiye'den birçok bilim insanı alanlarıyla ilgili konferans verecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.