Selçuklu Belediyesi 5 bin fidan dikti

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi İncik Çayı mevkiinde yeni hazırlanan ağaçlandırma sahasına 5 bin fidan dikildiği bildirildi.Selçuklu belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçenin yeşil dokusunu...

25 Nisan 2021 Pazar 11:28
Selçuklu Belediyesi 5 bin fidan dikti

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi İncik Çayı mevkiinde yeni hazırlanan ağaçlandırma sahasına 5 bin fidan dikildiği bildirildi.

Selçuklu belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçenin yeşil dokusunu artırma çalışmaları kapsamında Selahaddin Eyyubi Mahallesi (Beşyüzevler ) İncik Çayı mevkiinde yeni hazırlanan ağaçlandırma sahasına 5 bin adet karaçam ve Toros sedirinin dikildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçede 1097 alanda 8 milyon 690 bin 302 metrekare yeşil alan bulunduğuna dikkat çekerek, "Fidanlar ağaca dönüşüne kadar yeni bir nesil yetişiyor. Dünyayı, şehrimizi daha yeşil bir yer haline getirmek elimizde. Bu çerçeve ve vizyonla Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Selahaddin Eyyubi Mahallesi İncik Çayı mevkiinde yeni hazırlanan ağaçlandırma sahasına 5 bin fidan dikimini gerçekleştirdi ve yıl içerisinde ve sonrasında fidan dikme çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.