Selçuklu Belediyesi'nin 2020 yılı sosyal destekleri

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi 2020 yılında kurulan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını açıkladı.Selçuklu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün çalışmaları...

31 Ocak 2021 Pazar 14:42
Selçuklu Belediyesi'nin 2020 yılı sosyal destekleri

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi 2020 yılında kurulan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını açıkladı.

Selçuklu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün çalışmaları kapsamında 16 bin 515 aileye sosyal destek kartı, 931 yaşlı vatandaş için evde yaşlı bakım hizmeti, 1895 ihtiyaç sahibi asker ailesine 400 liralık nakdi yardım ve şehir dışından kanser tedavisi görmek için gelen 4 bin 470 hasta ve refakatçisi için Umut Evi'nde ücretsiz konaklama hizmeti verildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Selçuklu'da pandeminin ortaya çıkmasının ardından salgınla mücadelede etkin bir şekilde çalıştığını vurguladı.

İlçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların sosyo-ekonomik olarak desteklediğini ifade eden Pekyatırmacı, şunları kaydetti:

"Özellikle pandeminin yoğun yaşandığı Nisan, Mayıs, Haziran aylarında ekiplerimiz sosyal yardımlarını artırarak hemşerilerimizin yanında oldu. Yıl içerisinde İzmir’de yaşanan üzücü depremin ardından Selçuklu Kızılay Şubesiyle işbirliği yaparak 15 ton gıda yardımını depremzede kardeşlerimize ulaştırarak yanlarında olduk. Yine bu dönemde ekiplerimiz 400 aileye Kızılay ile birlikte 400 liralık pandemi yardımı ulaştırdı. Faaliyetlerimizle hemşehrilerimizin her dönemde yanında olmaya gayret ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.