Seydişehir KYK'da "vefa" konulu program

KONYA ( AA ) - Mevlid-i Nebi haftası kutlamaları kapsamında Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve Seydişehir Müftülüğü tarafından yurtta barınan öğrencilere yönelik, Peygamberiz Hz. Muhammed'e vefa toplumu konulu program düzenledi.Kuran-ı...

22 Ekim 2021 Cuma 12:03
Seydişehir KYK'da

KONYA ( AA ) - Mevlid-i Nebi haftası kutlamaları kapsamında Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü ve Seydişehir Müftülüğü tarafından yurtta barınan öğrencilere yönelik, Peygamberiz Hz. Muhammed'e vefa toplumu konulu program düzenledi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Yurt Müdürü Ferhat Tükel’in selamlama konuşması ile devam etti. Yurt Müdürü Ferhat Tükel, programa katılan davetlilere ve gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Seyitharun Cami İmamı Süleyman Koyuncu tarafından Seydişehir’in kurucusu Seyyid Harun Veli ve Seydişehir ilçesinin nasıl kurulduğu hakkında, öğrencilere çeşitli bilgiler verildi.

Programda, öğrenciler ve imamlar tarafından ilahiler okundu.


Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.